MESSINGMUSIK I NORDJYLLAND

SommerBrass 5 2020 Arrangeret af BrassNord

19.30
Vesterkær kirke
Johannes Rodh er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2005 med hovedfag i kor og ensembleledelse og desuden basun som sidefag. I 2008 blev han uddannet organist og har siden 2013 været organist ved Vesterkær Kirke i Aalborg.
Johannes har undervist trækbasun-elever i Aalborg kulturskole i en årrække frem til 2013, har spillet henholdsvis klarinet, basun, tuba og klaver på musicalopsætningerne på Skansen i Hals, hvor han også har stået for kor og sangindstudering. Kapelmester på Musicalibers opsætning af ”Den eneste ene”.
Har både været fast dirigent og gæstedirigent for en hel del orkestre i Nordjylland, og har også gennemført DAO’s dirigent uddannelse med Frans Rasmussen, David Riddell og Mogens Andreasen som lærere.
I dag er arbejdslivet mest koncentreret om arbejdet som organist og korleder for kirkens vokalgruppe i Vesterkær, samt Sangtus Koret som tæller 40 sangere.
BrassNord er et initiativ, som i samarbejde med organisationer, orkestre og enkeltpersoner arbejder for at samle kræfterne inden for Brass Band-musik i Nordjylland.