MESSINGMUSIK I NORDJYLLAND

SommerBrass 3 - 2022 Arrangeret af BrassNord

19.30
Vesterkær kirke. Skydebanevej 2. 9000 Aalborg

Henrik har skrevet på Facebook:

Tirsdag den 12. juli dirigerer jeg (endelig) BrassNords Sommerbrass igen 🤩 I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at smide noget nyt repertoire for brass band mediet på banen.
Derfor en lille KONKURRENCE 😎
Er der et stykke popmusik, rock, klassisk, hymne eller andet, som bare mangler for brass band?? 🎺🥁
Skriv dit/dine bud og send det  til henrik_trombone@hotmail.com. Alle bud er velkomne!
Vælger jeg at arrangere dit/dine bud, så sender jeg det til dig og dit band den 12. juli 🎁
 

Henrik har gået på Musikalsk Grundkursus i Aalborg, med tenor trombone som hovedfag. Herefter læste han Musikvidenskab på Aalborg Universitet og blev bachelor i 2008. Udover studier ved bl.a. Frans Rasmussen, Arvid Anthun og Søren Birch har Henrik også gennemført DAOs Dirigentuddannelse.

Henrik har dirigeret flere brass bands i både ind- og udlandet, herunder bl.a. FDF Frederikshavn Brass Band, Silkeborg Blæserne, Århus Brass Band, Hjørring Brass Band, Nordvestjysk Brass Band, Oster Brass (Norge) og Fjell Brass (Norge).

I sæson 2012-2013 var Henrik ansat i Norges Musikkorps Forbund som lærer og dirigentunderviser på et musikakademi i Sydafrika. Og i 2013-2015 var han freelance dirigent og messinglærer i Bergen, Norge. Her tog han dirigentundervisning hos den anerkendte dirigent Helge Haukås.

Henrik er stifter og leder af den internationale brass band festival, Aalborg Musikkonkurrence/Aalborg Music Festival. Og han har udgivet bogen “Brass er for alle”, som bruges på musikskoler i Danmark, Sydafrika, England og Norge.

I dag bor Henrik sammen med sin familie i Hjallerup og fordeler arbejdslivet mellem dirigent, messinglærer og folkeskolen.

SommerBrass støttes af DAO

SommerBrass 3. 2022 afholdes som vanligt i Vesterkær kirkle, Skydebanevej 2, 9000 Aalborg og vi starter kl. 19.30.
Det koster 25 kr. 
BrassNord er et initiativ, som i samarbejde med organisationer, orkestre og enkeltpersoner arbejder for at samle kræfterne inden for Brass Band-musik i Nordjylland.