MESSINGMUSIK I NORDJYLLAND

Arrangementer

Maj 2018

Musik-battle Aalborg Brass Band vs Aalborg Garden Arrangeret af Aalborg Garden

19.00
Filstedvejens skole, Filstedvej 16, 9000 Aalborg

Aalborg Brass Band og Aalborg Garden stiller op i samme sektion i den internationale konkurrence Aalborg Musikkonkurrence, som løber af stablen lørdag den 19. maj. Sidste år blev Aalborg Brass Band nr 1, skarpt forfulgt af Aalborg Garden, der blev nr 2.

Nu mødes vi i hver sit ringhjørne, og vil rent musisk kigge hinanden dybt i øjnene, inden lørdagens Musikkonkurrence...

Aalborg Musikkonkurrence Arrangeret af Aalborg Musikkonkurrences Styregruppe

Fra kl. 9.00
Nørresundby Gymnasium, Studievej 14, 9400 Nørresundby

Danmarks største brass band-event, når der ses bort fra DAOs mesterskaber, i år med 18 tilmeldte brass bands. Ligger hvert år i maj måned.

Det er en konkurrence uden at være konkurrencepræget, det er en super hyggelig dag med masser af godt musik på alle niveauer, det er musikere i alle aldre, det er et stort publikum, det er bedømmere på højt internationalt niveau, der sender gode og meget brugbare kommentarer med orkestrene hjem, det er gallakoncert, det er begejstring og musikglæde, det er... Ja, kom selv og oplev en dejlig brass dag...

Bedømmere til Aalborg 11. musikkonkurrence 2018: David Thornton, musical director, Brighouse and Rastrick Band, Sheona White, solo horn, Brighouse and Rastrick Band, Philippe Schwartz, solo euphonium, Brighouse and Rastrick Band og Kathleen Gaspoz, principal cornet, Brighouse and Rastrick Band

Følg vore jævnlige opdateringer på Facebook - www.facebook.com/aalborgmusikkonkurrence/

BrassNord er et initiativ, som i samarbejde med organisationer, orkestre og enkeltpersoner arbejder for at samle kræfterne inden for Brass Band-musik i Nordjylland.